Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Γιατί η Ελλάδα πρέπει να κλείσει βίαια τα σύνορα στους λαθρομετανάστες

Να σταματήσουμε όλοι το δήθεν ανθρωπιστικό θέατρο....και να κοιτάξουμε πως θα προστατεύσουμε τα σύνορα μας

Η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος ήταν και παραμένει πρόχειρη, ριψοκίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα και κυρίως χωρίς στρατηγική.
Τα δραματικά γεγονότα στην Κω όπου πάνω από 15-20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε ένα νησί 30 χιλ κατοίκων αποδεικνύουν ότι τα επιχειρήματα περί ανθρωπισμού και άλλα ανοησίες που ορισμένοι υποστηρίζουν δεν έχουν βάση.

Γιατί όμως θα απαριθμήσουμε ορισμένα επιχειρήματα.

1)Με βάση την ύπατη Αρμοστεία και επίσημα στοιχεία από τις αρχές του 2015 έως σήμερα έχουν παράνομα μεταναστεύσει στην Ελλάδα 125 χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Γιατί λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες θα το εξηγήσουμε.

2)Τα ελληνικά νησιά έχουν καταρρεύσει.
Κλοπές, εικόνες ντροπής στοιβαγμένων ανθρώπων με ελάχιστες υποδομές είναι η καθημερινότητα.
Πηγές από την Χίο και την Κω μας ανέφεραν ότι η κατάσταση είναι πλέον αποπνιχτική, απαράδεκτη, κάθε μέρα εισρέουν από παντού λαθρομετανάστες.

3)Οι λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες θεωρούν την Ελλάδα μεταβατική χώρα για να καταλήξουν στην Ευρώπη.
«Όχι καλό Ελλάδα, φτωχό χώρα, δεν αρέσει» είπε ένας Ιρακινός.
Σύριοι, ιρακινοί και Αφγανοί γιατί όλοι αυτοί δεν πήγαν στην Σαουδική Αραβία, στην Τουρκία;
Γιατί δεν πήγαν στην Βουλγαρία και από εκεί να πάνε στην Ευρώπη;
Γιατί ξέρουν ότι τα ελληνικά σύνορα είναι ξέφραγο αμπέλι.
Το λιμενικό έχει παροπλιστεί – αν και δεν πρέπει να τους αδικήσουμε – σε ένα αρχιπέλαγος με πάνω από 1000 νησιά τι να πρωτοφυλάξει κανείς;
Ο ιρακινός που είπε φτωχό χώρα το Ελλάδα γιατί ήρθε στην Ελλάδα και απαιτεί να του παρέχει η Ελλάδα όλα τα κομφόρ;
Γιατί δεν πήραν το αεροπλάνο από το Ιράκ, από την Βαγδάτη να πάνε στην Γερμανία ή την Γαλλία;

4)Γιατί λαθρομετανάστες;
Με βάση τις μαρτυρίες όσων καταφθάνουν στην Ελλάδα, έδωσαν από 2 έως 2,5 χιλιάδες δολάρια ο καθένας σε αυτές τις ομάδες αδίστακτων εμπόρων που μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες.
Σε μια χώρα όπως η Συρία με 60 δολάρια μηνιαίο εισόδημα πως βρήκαν 2.500 δολάρια;
Στο Ιράκ το κατακεφαλήν εισόδημα είναι 2250 δολάρια τον χρόνο διά 14 μήνες μας κάνει περίπου 160 δολάρια ενώ για τα κατώτερα στρώματα που…μεταναστεύουν λαθραία είναι 80 δολάρια.
Το αεροπορικό εισιτήριο Ιράκ – Γερμανία κοστίζει 300 δολάρια το ακριβότερο το ερώτημα είναι γιατί δίνουν 2.500 δολάρια σε ομάδες αδίστακτων κακοποιών να τους μεταφέρουν από το Ιράκ σε κάποιο ελληνικό νησί με σχεδόν έτοιμες να βουλιάξουν βάρκες και διάφορα πλεούμενα και δεν παίρνουν το αεροπλάνο από την Βαγδάτη;
Τι ακριβώς συμβαίνει;
Να σταματήσουμε όλοι το δήθεν ανθρωπιστικό θέατρο.
Επειδή ως μιας δημοκρατική χώρα δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που κάνουν οι αμερικανοί, που βουλιάζουν τα πλοιάρια λαθρομεταναστών, η Ελλάδα έχει καθήκον να αντιμετωπίσει με άμεσα και στρατιωτικά μέσα την ροή λαθρομεταναστών.
Αν το ναυτικό πραγματοποιεί συνεχείς περιπολίες και απαγορεύει οποιαδήποτε είσοδο σε ελληνικό νησί, οι λαθρομετανάστες και οι αδίστακτοι μεταφορείς τους θα βρουν άλλες χώρες.
Η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και θα πρέπει η πολιτεία να λάβει μέτρα να προστατέψει τους έλληνες και τον τουρισμό στα νησιά.
Το πολεμικό ναυτικό και η αεροπορία θα μπορούσαν να διαδραματίσουν πολύ καίριο ρόλο στην μείωση των ροών λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά

5)Το βασικό επιχείρημα είναι ότι οι λαθρομετανάστες...δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά πρόσφυγες που φεύγουν από εμπόλεμες ζώνες.
Ωραίο επιχείρημα και ρεαλιστικό.
Γιατί λοιπόν αφού θεωρούν την Ελλάδα μεταβατική χώρα και όχι χώρα τελικού προορισμού δεν επιλέγουν απευθείας...τον τελικό προορισμό;
Γιατί δεν πάνε στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη;
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με σύνορα, έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την χώρας μας.

bankingnews.gr

Το διαβάσαμε από το: Γιατί η Ελλάδα πρέπει να κλείσει βίαια τα σύνορα στους λαθρομετανάστες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_577.html#ixzz3ihb9NHOH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...