Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί οι γιορτές είναι... επικίνδυνες για τους άπιστους!!






Πώς τους πιάνουν στα πράσα


Τα Χριστούγεννα και γενικά η εορταστική περίοδος είναι πάντα η πιο επικίνδυνη εποχή για εκείνους που... ξενοκοιτάζουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως οι πρώτες ημέρες κάθε χρόνου είναι από τις πιο κουραστικές για τους δικηγόρους διαζυγίων. Τι είναι αυτό που προδίδει όμως τους άπιστους και πιάνονται στα πράσα; Η απάντηση είναι πολύ απλή.Οι γιορτινές ημέρες συνεπάγονται και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Κάτι που σημαίνει πως οι ανά τον κόσμο άπιστοι περιορίζονται και δυσκολεύονται εξαιρετικά να ξεκλέψουν χρόνο για τις παράνομες περιπετειούλες τους. Για αυτό βασίζονται στο κινητό για την επικοινωνία με το τρίτο πρόσωπο της σχέσης.

Αυτό όμως αυξάνει τον κίνδυνο να πέσει σε ξένα μάτια- ή χέρια- το τηλέφωνο, αφού κυκλοφορεί περισσότερος κόσμος στο σπίτι. Και επιπλέον, στο «νόμιμο» σύντροφο τα μηνύματα και τα μυστικά τηλεφωνήματα γίνονται πιο εύκολα αντιληπτά. Όπως δήλωσε η Αγιέσα Βάρνταγκ στη Daily Mail, μία από τις κορυφαίες δικηγόρους διαζυγίων στη Βρετανία, οι «συλλήψεις επ' αυτοφώρω» των άπιστων εξαιτίας μηνυμάτων στο κινητό έχουν γίνει καθεστώς πλέον τις ημέρες των γιορτών. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, εξαιτίας αυτής της περίεργης συμπεριφοράς, αρχίζουν οι σύζυγοι την έρευνά τους που λίγο καιρό αργότερα οδηγεί στην αποκάλυψη της παράνομης σχέσης και το διαζύγιο.

Η ψυχολόγος Βούλα Γκραντ εντόπισε έναν ακόμη λόγο. Μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου το αλκοόλ λέει, είναι πιο εύκολο για τον άπιστο να γίνει απρόσεκτος και να μην καταφέρει να αντισταθεί στον πειρασμό να επικοινωνήσει με την παράνομη σχέση του, παρότι η σύζυγος μπορεί να βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο.
http://ta-masalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8346.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...