Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τα ποσά που θα πάρουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές




Το ύψος της αποζημίωσης των εφόρων και δικαστικών αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές αλλά και τα οδοιπορικά τους έξοδα ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών με το συνολικό κονδύλι να.... ανέρχεται σε

23.000.000 ευρώ.
Αναλυτικά, οι έφοροι των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής θα λάβουν ημερήσια αποζημίωση ίση με 130 ευρώ. Το συνολικό ποσό για τις 7 ημέρες διαμορφώνεται στα 910 ευρώ.
Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής 115 ευρώ ημερησίως και συνολικά 805 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους στις εκλογικές περιφέρειες Α' και Β' Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και νομού Αττικής θα πληρωθούν για 8 ημέρες, ενώ εκείνοι που θα απασχοληθούν στα Δωδεκάνησα και Κυκλάδες (εκτός Ρόδου και Κω), στην Ικαρία, Σάμο, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Γαύδο, Σαμοθράκη, Θάσο, Ψαρρά, Οινούσες, Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο, Βόρειες Σποράδες και νησιά άγονων γραμμών του Ιονίου θα πληρωθούν για 9 ημέρες.
Για τους αναπληρωτές εφόρους καταβάλλεται η ίδια αποζημίωση για μια ημέρα όμως λιγότερη ενώ για τους αναπληρωτές αντιπροσώπους δικαστικής αρχής καταβάλλεται αποζημίωση ίση με 4 ημέρες. Οι δημόσιοι, δημοτικοί ή κοινοτικοί υπάλληλοι που χρησιμοποιούνται ως διερμηνείς τουρκικής γλώσσας (κυρίως στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου) θα λάβουν από 100 ευρώ.
Για τα μεταφορικά έξοδα θα καταβληθούν στους δικαιούχους :
- ποσό 0,15 ευρώ ανά χιλιόμετρο για μετακίνηση με ΙΧ
- το αντίτιμο του εισιτηρίου για εκείνους που θα μετακινηθούν με τρένα, πλοία, λεωφορεία ή αεροπλάνο.
Υπενθυμίζεται ότι με παλαιότερη υπουργική απόφαση καθορίστηκε ότι οι εκλογικές αποζημιώσεις θα φορολογούνται.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση στο pdf που ακολουθεί

Αρχεία
dikastikoi_antiproswpoi.pdf (672 Download)

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...