Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η «άλλη Ευρώπη», αυτήν που τρέμουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε …Μεγάλη διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας σήμερα στο Βερολίνο





 Η «άλλη Ευρώπη», αυτήν που τρέμουν η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, θα βρεθεί, σήμερα, στο Βερολίνο, διαδηλώνοντας υπέρ της Ελλάδας.



Με πρωτοβουλία του γερμανικού αριστερού κόμματος (Die Linke), αλλά και του Podemos, του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της τοπικής ελληνικής κοινότητας, πραγματοποιείται μεγάλη διαδήλωση-στις 4 το απόγευμα- υποστήριξης προς τις διεκδικήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, για την οποία οι οργανωτές φιλοδοξούν να είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ, στη γερμανική πρωτεύουσα.

Οι διαδηλωτές, μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρεθούν στην «κοιλιά του κήτους», έξω από το υπουργείο Οικονομικών, σε μια συμβολική κίνηση, που θα δείχνει και την οργή, για τις συνεχείς, προκλητικές δηλώσεις του κ. Σόιμπλε. Θα είναι, άλλωστε και μια έμπρακτη απάντηση, σε όσους υποστηρίζουν, εντός και εκτός της χώρας μας, ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι απομονωμένη και ότι δεν έχει κανένα σύμμαχο στις διεκδικήσεις της.

Η συμμετοχή, ειδικά, του Podemos, εκθέτει όσους υποστηρίζουν, επιδιώκοντας να καλλιεργήσουν κλίμα ηττοπάθειας, ότι δεν υφίσταται το «μέτωπο του Νότου». Η διάψευση έρχεται από την τοπική οργάνωση Βερολίνου, του Κινήματος, που υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση της, ότι «η Ελλάδα δεν είναι μόνη της», ενώ αποκαλύπτει τους μύθους του κ. Σόιμπλε και των υποτακτικών του, περί δήθεν «διάσωσης» της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι, στην πραγματικότητα, σώθηκαν οι μεγάλες τράπεζες και τα «κοράκια», του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Με δεδομένο ότι το κίνημα των Podemos, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της Ισπανίας, από τον ερχόμενο Νοέμβριο, γίνεται φανερό ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη και ότι το ελληνικό πρόβλημα είναι, στην ουσία, πρόβλημα ολόκληρης της Ευρώπης.

kontranews.gr
Το διαβάσαμε από το: Η «άλλη Ευρώπη», αυτήν που τρέμουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε …Μεγάλη διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας σήμερα στο Βερολίνο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/blog-post_617.html#ixzz3UNGw4CcY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...