Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ρωσική μυστική Έκθεση : Η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση! Άδειασμα Πάνου Καμμενου απο Ρωσια για τις δηλωσεις του περι … Η Ρωσία μας Έκλεισε την Πόρτα






Δυσάρεστες εξελίξεις-(Νεα) μας ερχονται απο την Ρωσια, που αφορουν το μελλον της Χωρας μας-(Ελλαδα).


Παρα Πολλες συζητησεις εγιναν τους τελευταιους μηνες, για το που ειναι η Ρωσικη Βοηθεια, η εναλλακτικη λυση, που θα μας έσωζε, απο τα δοντια των Δανειστων!

Παρα Πολοί εξ κυβενησεως Συριζα , ειπαν οτι δεν βρηκαν αντίκρισμα για οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια! Η δε Αντιπολιτευση συσσωμη, χλεβαζε το ενδεχόμενο αυτο!

Ο πρωην υπουργος Αμυνας Πάνος Καμμένος προχωρησε παραπερα, δηλώνοντας σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικο σταθμο BLUE SKY και στον δημοσιογραφο Ακη Παυλόπουλο
τα εξεις:

Δεν σας Πούλησα,Η Ρωσία μας Έκλεισε την Πόρτα «Η Ρωσία ενώ είχαμε υπογράψει την ενεργειακή συμφωνία μας έκλεισε την πόρτα, η Κίνα μας είπε τελειώστε πρώτα με την Ευρώπη και το βλέπουμε» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Παράλληλα τόνισε ότι θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση και να σώσει το κόμμα του αλλά δεν το έκανε.
Η Μυστικη Εκθεση των Ρώσων για Πανο Καμμενο που τον καιει!

Αναξιοπιστος συνομιλητης ο Καμμενος,συμφωνα με Ρωσους αξιωματουχους!!!

Σε εκθεση επιτροπης της Ρωσικης Δουμας, χαρακτηριζεται ο Υπ. Αμυνας Π.Καμμενος ως αναξιοπιστος συνομιλητης, με συχνες αλλαγες στασης τον λεγομενων του,και των απόψεών του!!! Αποκαλυπτικη ειναι η χαρακτηρισμοι προς το πρόσωπο του Υπ. Αμυνας Π.Καμμενου στην εκθεση της Ρωσικης Δουμας, Χαρακτηριζοντας τον ως: Επαγγελματια πολιτικο, ιδιαιτερα ενδιαφερεται για θεσεις σε Υπουργεια, προωθηση και δημοσιοτητα του προσωπου του,αλλα και καλο Επιχειρηματια?!

Βασει της αξιολογησης της Ρωσικης Δουμας, ο Π.Λαφαζανης τηρεί ολα τα κριτηρια εμπιστοσυνης για συνομιλιες και επαφες με την Ρωσια,παρα ο Π.Καμμενος!!! Κατι ηξεραν απο τοτε η Ρωσοι…..Μας εχει τρελανει ο Καμμενος!!!
Διαβαστε εδω το Αρθρο με τιτλο: Μπλόφα της CIA Το Σχέδιο δολοφονίας του Τσίπρα ! Πούτιν Υπερ δημιουργίας νέου Κόμματος Λαφαζανη-Κωνσταντοπουλου-Βαρουφάκη‏!

Ρωσική μυστικη Εκθεση : Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση!

Συμφωνα με πολλους Αναλυτες, η Ρωσια αλλαξε πολιτικη εναντι της Ελλαδας, και αποφασισε να μην συνδραμει οικονομικα την κυβερνηση Συριζα, επειτα απο ενα στενο Γερμανικο πρεσινγκ, και πολλες διαδοχικες συναντησεις Πουτιν- Μερκελ, με αντικειμενο την συζητηση για το Μελλον της Ελλαδας! Λεγεται οτι η Ρωσια υποχωρησε στο Ελληνικο ζητημα, οταν εξασφαλισε απο την Γερμανια τον συμβιβασμο της….για το Ουκρανικο ζητημα……οτι ειναι τελειωμενη υποθεση << Η Κριμαια ειναι Ρωσικη>> Δεν θα υπαρξει καμια Γερμανικη Αναμειξη στο ζητημα αυτο,ουτε καν Στρατιωτικη! Για την Ρωσια εχει πιο μεγαλη Στρατηγικη σημασια η Ουκρανια, που ειναι στην Πορτα της-παρα η μακρινη Ελλαδα!

Θα μου πειτε : Δηλαδη η Ρωσια μας πουλησε,για την Ουκρανια? Συμφωνα με μια νεα εκθεση τον Γεωπολιτικων Στρατιωτικων μελετων, της ρωσικης Δουμας…..Αποκαλυπτει τα εξης για την Ελλαδα!

Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση, σύμφωνα με την εκθεση, και υπαρχει μεγαλος προβληματισμος τον Ρωσων Αξιωματουχων! Ο λογος ειναι το Ελληνικο πολιτικο κατεστημενο, που ειναι διεφθαρμενο….προσκημενο και ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ στην Γερμανια! Ο λογος ειναι πολυ απλος: Η Γερμανια κραταει σε ομηρια τα περισσοτερα πολιτικα προσωπα της Ελλαδας,αφου τους εχουν εγκλωβίσει σε μια κολλα χαρτι, με τα Σκανδαλα-Μιζες και τις δοσοληψίες που ειχαν στο παρελθον με Γερμανικες Εταιριες!

Ρωσος Αξιωματουχος δηλωνει για την Ελλαδα τα εξης: Ολα τα Κομματα στην Ελλαδα ειναι υπερ του Μνημονιου! Και της Εφαρμογής του! Δεν υπαρχει ενας αξιολογος πολιτικος φορεας στην Ελλαδα να μιλησουμε! Ο Συριζα ηθελε να τους δωσουμε λεφτα, να μεινουν εντος της Ευρωπαικης Ενωσης και στο ΝΑΤΟ….Αλλα και να παραμεινουν στην ζωνη του Ευρω! Η Ρωσια δεν εχει προβλημα να σωσει την Ελλαδα! Αλλα γιατι να σωσει το Ευρω!!! Και την Ευρωζώνη, λεει με νοημα ο Ρωσος Αξιωματουχος!!!

Προτείνουμε καποιες εναλλακτικες λυσεις στην Κυβερνηση Συριζα, αλλα της αρνηθηκαν,φοβοντας της αντιδρασης της ΕΕ-ΗΠΑ! Σε καθε περιπτωση το νεο προγραμμα-(Νεο Μνημονιο που υπεγραψε ο Συριζα) Βοηθειας προς την Ελλαδα δεν βγαίνει! ΕΙδη εχουμε εκπονησει ενα νεο σχεδιο βοηθειας προς την Ελλαδα…..αν τα πραγματα χειροτερέψουν ,λεει με νοημα-αινιγμα ο Ρωσος Αξιοματουχως……Σε καθε περιπτωση,δεν πρόκειται να αφήσουμε μονους τους Ελληνες!!!




















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/09/blog-post_92.html#ixzz3kg6sIDaG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...