Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ «ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»: ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑ ANTIΓΡΑΦΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ AIDS 1 ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 13,5 ΣΤΑ 750!





Ο Martin Shkreli, διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Turing, βρήκε ανταγωνιστή.

Ο Shkreli είχε πρόσφατα πάρει τον τίτλο του «πιο μισητού ανθρώπου στον κόσμο», καθώς μέσα σε μια ημέρα είχε ανεβάσει την τιμή του φαρμάκου για την τοξοπλάσμωση από τα 13,5 στα 750 δολάρια, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων. Τώρα η φαρμακοβιομηχανία Imprimis πωλεί το ίδιο φάρμακο για ένα δολάριο.
Το φάρμακο, το οποίο δεν έχει ακόμα εγκριθεί από τον αμερικανικό Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), περιέχει τα δύο κύρια συστατικά στοιχεία του Daraprim.

Σύμφωνα με τον Mark Baum, διευθύνoντα σύμβουλο της Imprimis, πολλές ακόμα φαρμακοβιομηχανίες πρόκειται να ανεβάσουν στα ύψη τις τιμές φαρμάκων.


stoxos.gr

Το διαβάσαμε από το: ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ «ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»: ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑ ANTIΓΡΑΦΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ AIDS 1 ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 13,5 ΣΤΑ 750! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/anti-aids-1-135-750.html#ixzz3pgX2uvxW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...