Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΣ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ… Σε Συναγερμό οι Νατοϊκές Βάσεις σε Σούδα και Λάρισα…






Περιμένουν Εντολή για Στρατιωτικές Επιχειρήσεις…

Ο Στόχος


Συναγερμό έχει σημάνει στην Αθήνα
η κλιμάκωση της έντασης στην Μέση Ανατολή μετά την «αψυχολόγητη» κατάρριψη Ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία. Η Ελλάδα βρίσκεται εκ νέου στην μέση του κυκλώνα του γεωπολιτικού και γεωστρατηγικού ανταγωνισμού των μεγάλων, με την Τουρκία του Ερντογάν να αναβαθμίζει το ρόλο της, με μια κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου, η οποία μπορεί να την αναβαθμίσει, μπορεί όμως και να την κατατροπώσει.




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΗ»

Επί του προκειμένου η Τουρκία έπαιξε με τη φωτιά καταρρίπτοντας το ρωσικό αεροσκάφος, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι επιτυγχάνει τον πρωταρχικό στόχο της: Μπαίνει επί ίσοις όροις στο παιχνίδι για τη διαμόρφωση των γεωπολιτικών ισορροπιών της περιοχής στην μετά Άσαντ και ISIS εποχή, εμπλέκει ολόκληρη τη Δύση και το ΝΑΤΟ σε μία νέα όξυνση με τη Μόσχα, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ήδη η Ρωσία πρότεινε τη δημιουργία κοινού στρατηγικού κέντρου επιχειρήσεων με την Γαλλία και τις ΗΠΑ, στο οποίο μπορεί να συμμετέχει και η Τουρκία!!! Ο φόβος μιας πιθανής ανάφλεξης αναγκάζει τώρα όλες τις πλευρές να επιδείξουν διαλλακτικότητα, ρίχνοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης.

http://hellasforce.com/2015/11/26/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD/

Το διαβάσαμε από το: ΜΑΣ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ… Σε Συναγερμό οι Νατοϊκές Βάσεις σε Σούδα και Λάρισα… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/blog-post_6546.html#ixzz3scIhMPGw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...