Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σε Επιφυλακή οι Αρχές Ελλάδας-Τουρκίας… Φόβοι για Κτύπημα του ISIS στον Φιλικό Αγώνα Παρουσία Τσίπρα-Νταβούτογλου






ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Πρωθυπουργός που επισκέπτεται την Τουρκία μετά τη νέα εκλογική νίκη του Ερντογάν και έχει ως βασικό θέμα στην ατζέντα του το προσφυγικό. Εκτός από τη συνάντηση με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, ο Πρωθυπουργός πιθανότατα θα συναντηθεί και με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα δει παρέα με τον Τούρκο ομόλογο του τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Τουρκίας- Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Basaksehir Fatih Terim» της Κωνσταντινούπολης την Τρίτη 17 Νοεμβρίου.

Το συγκεκριμένο γεγονός κυριολεκτικά έχει σημάνει συναγερμό στις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας της Τουρκίας, οι οποίες κυριολεκτικά τρέμουν στην ιδέα ενός τρομοκρατικού χτυπήματος εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού από τον ISIS!!!! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» οι αρχές ασφαλείας Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκονται σε επιφυλακή, λαμβάνοντας πληροφορίες, πως οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν ένα νέο μακελειό στο τουρκικό έδαφος, για να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά, προσπαθώντας να βρουν διέξοδο, από τις απανωτές ήττες τους στα μέτωπα της Συρίας, του Ιράκ και της Τουρκίας.



hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: Σε Επιφυλακή οι Αρχές Ελλάδας-Τουρκίας… Φόβοι για Κτύπημα του ISIS στον Φιλικό Αγώνα Παρουσία Τσίπρα-Νταβούτογλου http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/isis_14.html#ixzz3rTreMUg8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...