Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ LEROY MERLIN !!!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
Ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας της Leroy Merlin στο δημοψήφισμα, καταγγέλλει η ΟΙΥΕ !!!




Του ΝΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΥ

«Ωμή, εκβιαστική, τρομοκρατική παρέμβαση της πολυεθνικής Leroy Merlin στους εργαζομένους της, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η ηγεσία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Στην ανακοίνωση της ΟΙΥΕ αναφέρεται ότι χθες, Τετάρτη, «στο χορό των εκβιασμών μπήκε ανοιχτά και χωρίς περιστολές, η γνωστή γαλλική πολυεθνική αλυσίδα LEROY MERLIN, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ συγκέντρωσε τους εργαζόμενους και των 2 βαρδιών, για να τους κάνει μια «εμπεριστατωμένη» και πλήρως προετοιμασμένη εταιρική παρουσίαση με στοιχεία και διαγράμματα για τη δήθεν κακή πορεία της εταιρείας κατά τους τελευταίους 5 μήνες, να κινδυνολογήσει για το ενδεχόμενο Grexit και τις επιπτώσεις που θα είχε στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων η έξοδος από το Ευρώ και η “επιστροφή στη δραχμή”». Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, σύμφωνα με την ΟΙΥΕ, η εργοδοσία έθεσε και το «πραγματικό» δίλημμα του Δημοψηφίσματος, που δεν είναι άλλο από το «Ευρώ ή Δραχμή», καθοδηγώντας τους ωμά για το τι θα ψηφίσουν.
«Η ΟΙΥΕ καταγγέλλει αυτήν την ωμή, εκβιαστική και τρομοκρατική παρέμβαση της LEROY MERLIN, η οποία και δεν είναι η μοναδική στο χώρο του ιδιωτικού τομέα, όπου ο εργοδοτικός εκφοβισμός για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τείνει να γενικευτεί. Η Ομοσπονδία μας, θα καταγγείλει την πρακτική αυτή του εθνικού management της LEROY MERLIN, τόσο στη μητρική εταιρεία, όσο και στην Ευρωπαϊκή μας συνδικαλιστική οργάνωση UNI Europa Commerce, απαιτώντας να σταματήσουν αυτές οι απαράδεκτες, εκβιαστικές πρακτικές» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΙΥΕ.


ΠΗΓΗ
http://www.presspublica.gr/%CF%89%CE%BC%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-leroy-merlin-%CF%83%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...